Återbetalnings- och returpolicy

Garanti

Vi garanterar att våra produkter är av högsta kvalitet och att de uppfyller alla våra produktspecifikationer. Om du inte är nöjd med din produkt av någon anledning, kan du returnera den för full återbetalning.

Återbetalningspolicy

Du har rätt att returnera din produkt inom 14 dagar efter att du har mottagit den. Produkten måste vara i originalskick och i originalförpackning. För att returnera en produkt, kontakta oss via e-post eller telefon. Vi kommer att skicka dig en returfraktsedel som du kan använda för att skicka tillbaka produkten.

Returfrakt

Returfrakten är gratis för alla returer som skickas inom Sverige. För returer som skickas från andra länder, står du för returfrakten.

Återbetalning

Vi kommer att återbetala dig inom 7 dagar efter att vi har mottagit din returnerade produkt. Återbetalningen kommer att ske till samma konto som du använde för att betala för produkten.

Undantag från garantin

Garantin gäller inte för produkter som har skadats eller förstörts på grund av felaktig hantering eller användning.

Reklamation

Om du upptäcker att din produkt är defekt, ska du kontakta oss omedelbart på info@madelenart.com. Vi kommer att undersöka reklamationen och vidta lämpliga åtgärder.

Kontakta oss

Om du har några frågor om vår återbetalnings- och returpolicy, kan du kontakta oss via e-post eller telefon. 

info@madelenart.com
+46 709 39 14 25

 

Select your currency